Allmänt, Datorer & InternetApril 29, 2007 22:57 pm
Läste precis på Sthlmsfinest.com där Alexander Erwik skriver i sin blogg:
En person som jag också vill hålla utanför hörde av sig och berättade nåt väldigt intressant.
Sedan skriver han samma som jag skrev här.
Det jag gjorde var att mejla honom och tipsade om mitt inlägg om Stureplan Ocensurerat.
Men Erwik vägrar att skriva att han fått det från mig. Av någon anledning vill han hålla mig utanför det här, som han skriver.
Men det kommer kanske.
Andra bloggar om: Stureplan Ocensurerat, Blogg


http://deniselopez1.blogspot.com/2007/04/stureplan-ocensurerat.html
FRÅN 19 APRIL:”Nu till något helt annat…framför mig på bion satt trevliga Genya Khilberg. Han frågade mig om jag har sett att det har spekulerats hej vilt i olika bloggar om vem som ligger bakom Stureplan ocensurerat och att mitt namn har nämts vid något tillfälle. Han var noga med att poängtera att han inte tror att det är jag men ville ändå att jag skulle veta att mitt namn hade kommit upp.”
http://stureplanocensurerat.blogspot.com/2007/04/valborgsraketer.html
FRÅN 30 APRIL:”Det har kommit in flera kommentarer om att en viss Emelie Spångberg ska ha registrerat domänen stureplanocensurerat.se, men det har inget att göra med mig som skriver denna blogg. Däremot så har jag haft kontakt med filmproducenten Genya Kihlberg, om att göra en film på temat stureplan. För en vecka sen så fick jag reda på att Emelie är flickvän till Kihlberg. Adressen stureplanocensurerat.se ligger alltså Kihlberg bakom för att kunna marknadsföra sin film…”
Och söker man på Genya Khilberg på stureplan.se ser man honom på bild med Emelie Spångberg, varje gång!
Erwik har sin mens just nu… kan vara därför!
Comment by Caveman — May 1, 2007 @ 16:34 pm
Varför inte skaffa en hemlig emailadress??
Comment by Stureplans emailservice — May 8, 2007 @ 2:11 am
Fick ett svar på ett mail jag skickat till ocensurerat@gmail.com
Kan någon luska ut vem det är utifrån mailheadern med ipnummer?
Received: by 10.70.77.17 with SMTP id z17cs306746wxa;
Thu, 10 May 2007 07:52:39 -0700 (PDT)
Received: by 10.114.61.1 with SMTP id j1mr551885waa.1178808758743;
Thu, 10 May 2007 07:52:38 -0700 (PDT)
Received: by 10.114.167.15 with HTTP; Thu, 10 May 2007 07:52:38 -0700 (PDT)
Message-ID:
Date: Thu, 10 May 2007 16:52:38 +0200
From: “Stureplan Ocensurerat”
Comment by Caveman — May 11, 2007 @ 9:37 am
Det där är intranet adresser.
Comment by sten — May 11, 2007 @ 10:26 am
Hur kan man se ip-adressen i ett mail i GMAIL?
Comment by Caveman — May 14, 2007 @ 21:27 pm